Advies of hulp? 024 648 62 88
Winkelwagen
0 items
menu

Chocoladetools Frank Haasnoot Herfst divers 70x 35 mm

nieuw
Chocoladetools Frank Haasnoot Herfst divers 70x 35 mm
Chocoladetools Frank Haasnoot Herfst divers 70x 35 mm
Chocoladetools Frank Haasnoot Herfst divers 70x 35 mm
Artikelnummer:033905
Verwachte levertijd:Uit voorraad leverbaar
Op voorraad:7

Gereedschap om efficiënt chocolade decoratie te maken.

Stevige RVS tool om de mooiste chocolade herfstblaadjes mee te maken. Deze decoratie-tool is ontwikkeld door top patissier/chocolatier Frank Haasnoot.

Werkwijze:
Gebruik een stukje bakpapier of plastic (bijvoorbeeld acetaatfolie of guitar sheets), plak het op de werkbank d.m.v. alcohol of olie. Dip de RVS tool in getempereerde chocolade, tik een beetje op de tool om een deel van de chocolade te verwijderen. Draai de tool om en druk de chocolade op het bakpapier of plastic. Til de tool zorgvuldig en langzaam op. Laat de gemaakte decoratie enkele uren liggen (op ongeveer 20 °C) alvorens je de decoratie van het bakpapier/plastic haalt.

  • Aantal decoraties5 (verschillende)
  • Afmeting decoratievariërend circa 5 tot 8 cm
  • Afmeting tool265 x 200 mm
  • Lengte handvat100 mm
  • Dikte RVS3 mm
  • Gewicht270 gram
Op onze service kunt u altijd rekenen!