Advies of hulp? 024 648 62 88
Winkelwagen
0 items
menu

Chocoladetools Frank Haasnoot spring leaf 60 x 16 mm

nieuw
Chocoladetools Frank Haasnoot spring leaf 60 x 16 mm
Chocoladetools Frank Haasnoot spring leaf 60 x 16 mm
Chocoladetools Frank Haasnoot spring leaf 60 x 16 mm
Artikelnummer:033899
Verwachte levertijd:Uit voorraad leverbaar
Op voorraad:4

Gereedschap om efficiënt chocolade decoratie te maken.
Stevige RVS tool om de mooiste chocolade blaadjes te maken. Deze decoratie-tool is ontwikkeld door top patissier/chocolatier Frank Haasnoot.

Werkwijze:
Gebruik een stukje bakpapier of plastic (bijvoorbeeld acetaatfolie of guitar sheets), plak het op de werkbank d.m.v. alcohol of olie. Dip de RVS tool in getempereerde chocolade, tik een beetje op de tool om een deel van de chocolade te verwijderen. Draai de tool om en druk de chocolade op het bakpapier of plastic. Til de tool zorgvuldig en langzaam op. Laat de gemaakte decoratie enkele uren liggen (op ongeveer 20 °C) alvorens je de decoratie van het bakpapier/plastic haalt.

  • Lengte blad 60 mm
  • Aantal blaadjes 5
  • Afmeting blaadjes varierendverschillend
  • Afmeting tool200(b) x 200(h) mm
  • Lengte handvat: 100 mm
  • Dikte RVS3 mm
  • Gewicht200 gram
Couverturebak - vierkant -
Couverturebak - vierkant - Art. nummer: 033953

incl. BTW € 484,00

excl. BTW € 400,00

In winkelwagen
Chocolade decoratie tool Frank Haasnoot blad klein
Chocolade decoratie tool Frank Haasnoot blad klein Art. nummer: 033900

incl. BTW € 39,95

excl. BTW € 33,02

In winkelwagen
Chocolade decoratie tool Frank Haasnoot veren klein
Chocolade decoratie tool Frank Haasnoot veren klein Art. nummer: 033902

incl. BTW € 39,95

excl. BTW € 33,02

In winkelwagen
Op onze service kunt u altijd rekenen!