Advies of hulp? 024 648 62 88
Winkelwagen
0 items
menu

Betalingsmogelijkheden

Kopen op rekening?
Kopen op rekening (factuur achteraf) is bij Beko Techniek alleen mogelijk als u een zakelijke webshopgebruiker bent én u in het bezit bent van een debiteurnummer van Beko Techniek.
Weet u niet zeker of u een debiteurnummer hebt? Bel dan met onze administratie op telefoonnummer 024-6486288; wij kijken het graag even voor u na.
Wilt u klant worden en een debiteurnummer van Beko Techniek aanvragen? Belt u dan met onze administratie op telefoonnummer 024-6486288.

Betalen met iDEAL of Bancontact?
Beko Techniek heeft deze betaalvoorzieningen vooral bedoeld voor particulieren en zakelijke klanten die geen debiteurnummer van Beko Techniek hebben. Met iDEAL kunt u in de webshop bestellen en uw betaling afronden. iDEAL is een door de Nederlandse banken ontwikkeld online betaalsysteem. Zeer vertrouwd en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode door de Nederlandse consument. iDEAL is een veilige manier om uw betaling tijdens het bestelproces af te handelen met uw eigen bank in een vertrouwde en veilige betaalomgeving. Bancontact is een soortgelijke betaalmethode en speciaal bedoeld voor onze Belgische particulieren.

Vooruitbetalen per bank of giro?
U maakt de betaling via uw bankrekening over naar een rekeningnummer dat u per e-mail door Buckaroo toegestuurd wordt. Hierin staat ook, naast het rekeningnummer, de naam van de begunstigde en natuurlijk het bedrag. Zodra Buckaroo de betaling ontvangen heeft wordt Beko Techniek automatisch op de hoogte gebracht van de ontvangst van de betaling. De bestelling wordt dan binnen 24 uur verzonden.

Betalen met Credit card?
Het is niet mogelijk te betalen met credit card.

Op onze service kunt u altijd rekenen!