Advies of hulp? 024 648 62 88
Winkelwagen
0 items
menu

Levering

Afhankelijk van volume, gewicht, hoeveelheid en verpakkingseenheid worden bestelde artikelen verstuurd in envelop, pakket of per pallet. Beko Techniek kiest altijd voor de snelste en goedkoopste verzend- of bezorgwijze en laat dit uitvoeren door een transporteur, PostNL, DPD of op route door Beko Groothandel. Uitgangspunt is vóór 14.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. U zult begrijpen dat we na aanbieding van uw order bij de transporteur geen invloed meer kunnen uitoefenen op bezorgduur, -dag en -tijdstip. Natuurlijk kunt uw bestelling ook afhalen. Dat kan op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00  uur. Graag vooraf contact opnemen met 024-6486288, zodat we ervoor kunnen zorgen dat uw bestelling keurig klaar staat.

Verzendkosten

Uw bestelling wordt met grote zorg uitgevoerd. Het overgrote deel van het assortiment is direct uit voorraad leverbaar.

- Voor bestellingen onder € 75,- (incl. BTW) / € 61,98 (excl. BTW), met bezorgadres in Nederland, wordt een bijdrage van € 6,95 (incl. BTW) / € 5,74 (excl. BTW) aan verzendkosten in rekening gebracht. 

- Voor bestellingen boven € 75,- (incl. BTW) / € 61,98 (excl. BTW), met bezorgadres in Nederland, worden géén verzendkosten in rekening gebracht. 

- Voor zakelijke klanten met bezorgadres in België wordt een bijdrage van € 9,95 (excl. BTW) aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit is onafhankelijk van de hoogte van de bestelling.

- Voor particuliere klanten met bezorgadres in België wordt een bijdrage van € 12,04 (incl. BTW)  aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit is onafhankelijk van de hoogte van de bestelling.

- Voor ''In-Direct'' klanten met bezorgadres in België worden géén verzendkosten in rekening gebracht vanaf € 250,- (incl. BTW).

Op onze service kunt u altijd rekenen!