Advies of hulp? 024 648 62 88
Winkelwagen
0 items
menu

Over ons

Beko Techniek is een van de toonaangevende bakkerijtechnische bedrijven in Nederland. Naast bakkerijmachines en bakkerijservice biedt Beko Techniek een uitgebreid assortiment bakkerijgereedschap van een hoogwaardige kwaliteit met een concurrerende prijsstelling. Dankzij haar trouwe klantenkring is het Beko Techniek gelukt uit te groeien tot een van de grootste leveranciers van bakkerijgereedschappen in Nederland. Beko Techniek is een dochteronderneming van Beko Coöperatie, een coöperatief samenwerkingsverband van ambachtelijke brood- en banketbakkers in Nederland.

Beko Techniek levert aan ambachtelijke brood- en banketbakkerijen, horecaondernemingen, supermarkten, scholen, instellingen en consumenten. Beko-leden hebben extra voordeel op webshopbestellingen. Het hele assortiment is 24 uur per dag online te bekijken en te bestellen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze afdeling bakkerijgereedschap, telefoon 024-6486288.

Helpdesk webshop

Advies of hulp? Heeft u vragen over een bestelling, de bestelprocedure, specificaties of prijzen van artikelen dan kunt u contact opnemen met onze binnendienst op 024-6486288 of rechtstreeks op een van onderstaande nummers. Een e-mail sturen naar bg@beko-techniek.nl of het invullen van ons contactformulier kan natuurlijk ook.


Commercieel medewerker
Teun Scholten
Commercieel Medewerker
Patricia Centen
Commercieel Medewerker
Truus Polman
Op onze service kunt u altijd rekenen!