Advies of hulp? 024 648 62 88
Winkelwagen
0 items
menu

Retouren

Beko Techniek levert een assortiment bakkerijgereedschap met een professionele kwaliteit. Ondanks dat wij ons uiterste best doen deze hoge maatstaf vast te houden, kan het zo zijn dat u een artikel wilt retourneren.

Onder retouren verstaan wij:
- een door Beko Techniek foutief geleverd artikel,
- een door webshopgebruiker foutief besteld artikel,
- een door verzending of bezorging defect geraakt of beschadigd artikel,
- door gebruik defect geraakt of beschadigd artikel.

Voorraadartikelen worden door Beko Techniek retour genomen mits aan de hieronder vermelde voorwaarden voor retourzending wordt wordt voldaan.
Bestelartikelen worden door Beko Techniek enkel retour genomen in overleg, mits aan de hieronder vermelde voorwaarden voor retourzending wordt voldaan.
Actieartikelen worden door Beko Techniek enkel retour genomen in overleg, mits aan de hieronder vermelde voorwaarden voor retourzending wordt voldaan.
Opruimingsartikelen worden door Beko Techniek niet retour genomen.

Indien mogelijk en/of wenselijk zorgen wij voor (tijdelijke) vervanging, reparatie of denken wij mee in andersoortige oplossingen (als u dat wenst). Tevens kijken we of dit binnen de garantie valt. Hiervan houden we u natuurlijk op de hoogte. Wel willen we u verzoeken de retourzending, voordat u deze retourneert, aan te melden bij onze binnendienst op telefoonnummer 024-6486288 of per e-mail aan bg@beko-techniek.nl , onder vermelding van de reden van retourzending en uw klant- en bestelgegevens. Ook verwachten wij dat u de bestelling onbeschadigd, ongebruikt en compleet in de originele verpakking aan ons retourneert. Zo stelt u ons in staat uw retourzending snel en accuraat te behandelen. Als u uw retourzending niet vooraangemeld heeft, niet de benodigde gegevens doorgegeven heeft, de retourzending niet compleet is of niet aangeboden wordt in de originele verpakking, heeft Beko Techniek het recht uw retourzending niet in behandeling te nemen. Meer weten over het retourneren van uw bestelling klik hier

Garanties

Welke garantietermijnen* hanteert Beko Techniek?
Nieuwe artikelen - 1 jaar garantie vanaf aankoopdatum,
Actieartikelen - 1 jaar garantie vanaf aankoopdatum,
Opruimingsartikelen - geen garantie,
Reparaties - 3 maanden garantie vanaf afleverdatum.
*Op sommige artikelen is een afwijkende garantietermijn van toepassing. Dit staat dan duidelijk vermeld bij het artikel.

Op onze service kunt u altijd rekenen!